Village De Vacances Wave Village Frankrijk

Vakantie naar Frankrijk met de auto in Village De Vacances Wave Village. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜
Artikelnummer: 7aa04d2956c6 Tags: , ,

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Village De Vacances Wave Village Frankrijk in Monteux. Deze en nog veel meer autovakanties naar Frankrijk kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar Frankrijk die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Village De Vacances Wave Village in Monteux

Nieuw chaletpark in dat in 2018 zijn deuren opende. De chalets zijn in de vorm van een typische Polynesische ‘faré’ (hut) gebouwd. Je slaapt in een tropisch decor, maar voorzien van alle moderne comfort van hoogstaande kwaliteit. Het park heeft een rechtstreekse toegang tot het waterparadijs ‘Wave Island’. Je tickets voor ‘Wave Island’ kan je bij TUI boeken.

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Plaats

Sluit Menu
×