Koncept Hotel Perlengraben Duitsland

Vakantie naar Duitsland met de auto in Koncept Hotel Perlengraben. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜
Artikelnummer: ac4c03d956e5 Tags: , ,

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Koncept Hotel Perlengraben Duitsland in . Deze en nog veel meer autovakanties naar Duitsland kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar Duitsland die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Koncept Hotel Perlengraben in

Deels geïnspireerd op het Amerikaanse Ace-concept, dat zich voornamelijk richt tot Generation X: ingericht met een lokale ‘touch’ en met grote gemeenschappelijke ruimtes waar de hotelgasten elkaar ontmoeten. En dat alles met meubels in vintage stijl, neon-lichten in retro-stijl, platenspelers op de kamers, ….. Maar het inchecken is dan weer supermodern, zijn tijd zelfs vooruit: je hebt de keuze om dat te doen aan de hand van een app of ter plaatse aan de elektronische check-inbalie!

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Sluit Menu
×