Hotel Schneider Am Maar Duitsland

Vakantie naar Duitsland met de auto in Hotel Schneider Am Maar. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜
Artikelnummer: c19b9e9115d1 Tags: , ,

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Hotel Schneider Am Maar Duitsland in Schalkenmehren. Deze en nog veel meer autovakanties naar Duitsland kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar Duitsland die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Hotel Schneider Am Maar in Schalkenmehren

Uniek hotel op één van de mooiste locaties van de Eifel: direct aan het Schalkenmehrener Maar. De familiale sfeer van dit hotel wortelt in een traditie sinds 1868. Alle kamers zijn helemaal vernieuwd en werden eigentijds ingericht, de Uhu-kamers zijn bovendien ook erg groot. De keuken is wijd en zijd bekend voor zijn gebruik van lokale ingrediënten.

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Plaats

Sluit Menu
×