Hotel Radisson Blu Palace Hotel België

Vakantie naar België met de auto in Hotel Radisson Blu Palace Hotel. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Hotel Radisson Blu Palace Hotel België in Spa. Deze en nog veel meer autovakanties naar België kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar België die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Hotel Radisson Blu Palace Hotel in Spa

Fris vernieuwd tophotel van de gerenommeerde Radisson Blu-hotelgroep. Door de voortdurende vernieuwingen geniet je hier steeds van het modernste comfort. Heerlijk is het om een tijdje te genieten op het openluchtterras met zicht op het stadscentrum.

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Plaats

Sluit Menu
×