Hotel Michel & Friends Lüneburger Heide Duitsland

Vakantie naar Duitsland met de auto in Hotel Michel & Friends Lüneburger Heide. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜
Artikelnummer: 1a353c0eebfd Tags: , ,

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Hotel Michel & Friends Lüneburger Heide Duitsland in Hodenhagen. Deze en nog veel meer autovakanties naar Duitsland kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar Duitsland die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Hotel Michel & Friends Lüneburger Heide in Hodenhagen

Hou vakantie in de regio van de Lüneburger Heide: een prachtig natuurgebied, met verspreid tussen de bossen en heidevelden ook mooie stadjes, leuke familieparken en een hartelijke sfeer. Een familievriendelijk hotel met grote kamers, een mooi ontbijtbuffet en een overdekt zwembad.

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Plaats

Sluit Menu
×