Hotel Blanckthys België

Vakantie naar België met de auto in Hotel Blanckthys. 
Deze autovakantie boek je nu voordelig online bij Tui.be

MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Beschrijving

Deze autovakantie brengt je naar Hotel Blanckthys België in ‘s Gravenvoeren. Deze en nog veel meer autovakanties naar België kan je nu vinden op Autoholidays.be, de site met het grootste aanbod autovakanties van België.

Je vindt er werkelijk alle autovakanties: van verre trips naar Italië en Spanje, tot korte verblijven in Nederland of de Belgische kust. Van vakantiewoningen tot all inclusive hotels op de mooiste locaties.

Alle vakanties worden aangeboden door gekende touroperators. Zo ook deze autovakantie naar België die je online kan boeken bij Tui ( het vroegere Jetair).

Hotel Blanckthys in ‘s Gravenvoeren

Welkom in hotel Blanckthys, een oase van rust en gastvrijheid. Als je aan komt rijden zie je onmiddellijk dat je niet in een gewoon hotel overnacht. Deze voormalige boerderij in ‘s-Gravenvoeren is gebouwd in 1651. Tegenwoordig slaap je prins(es)heerlijk in in de oude paardenstal en op de hooizolders. De ruimte die ooit als koestal werd gebruikt, is nu een gezellige brasserie. Hier kom je tot rust: drink een drankje op het terras of proef de heerlijke gerechten.

Tui autovakanties

Bij Tui vind je een zeer ruim aanbod aan autovakanties. Naast de klassieke vakantie bestemmingen zoals Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië is er ook een ruim aanbod auto reizen naar Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Hongarije, Nederland, België en nog veel meer.

Extra informatie

Bestemming

Regio

Plaats

Sluit Menu
×